Polieren

Polieren & lakcorrectie

Wat gebeurt er met de glans en lak van uw wagen?

Na jaren ervaring kunnen wij intussen terugblikken op een professionele en uiterste tevredenheid van onze klanten. Polieren, ook wel polijsten genoemd is één van onze specialiteiten.

Iedere dag opnieuw openen wij onze deuren met passie voor wagens en om klanten te helpen. Wanneer wij uw auto polier zal die er niet als nieuw, maar mogelijks zelfs beter dan nieuw uitzien! Wij gaan namelijk niet enkel imperfecties verwijderen, maar ook de oorspronkelijke, echte kleur en de diepste glans van de autolak naar boven halen. Onze klanten en zelfs concessiehouders ontdekken vaak pas na onze lakcorrectie voor het eerst de echte kleur van de wagen en dit zelf bij gloednieuwe wagens! Heeft uw wagen een metallic kleur? Dan gaan de metaaldeeltjes op hun best schitteren. Een resultaat dat u eens gezien moet hebben!

Wat doen we nu juist met een lakcorrectie?

Uitmeten van lakdikte ( studie) en voorbereiding zijn de eerste essentiële stappen bij een lakcorrectie. Nadien kiezen we zorgvuldig de juiste machines, producten, pads en materialen uit. Zodra de wagen klaar is, met alle nodige belichtingen om heen, starten we om zowat iedere lak op de markt te corrigeren en behandelen. Bij een lakcorrectie gaan we tot het uiterste om uw wagen opnieuw te laten stralen en uw lak de waardige diepteglans en strakheid te bezorgen. Indien nodig polijsten we roterend met voorafgaand plaatselijk uitschuren van een imperfectie.

Ontdek en laat u overtuigen, wat wij met de lak van uw wagen kunnen doen!

Kom vrijblijvend langs in ons center te Kontich, waar u bij een drankje de nodige uitleg en prijsofferte op maat ontvangt. Samen met u bekijken we uw wensen en verwachtingen naar gelang uw budget. Eveneens bekijken we samen op welke manier we uw auto gaan beschermen, dit kan door middel van een coating/ lakbescherming, carnauba wax of sealant.

Alles in functie van uw verwachtingen, noden en capaciteit.

Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie
Polieren & lakcorrectie

Wat zijn lakimperfecties?

Mico- krassen ook swirls genaamd - steenslag - diepere losse krassen - vogeluitwerpselen - hologrammen

Uw wagen laten behanden door ons?

Contacteer ons meteen