Steenslagfolie

Steenslagfolie

STEK lakbeschermingfolies werden na lang onderzoek en uitgebreide testen, toegevoegd aan ons gamma. Deze lakbeschermingsfolies zijn vrijwel onzichtbaar en de enig echte bescherming tegen micro krassen, steenslag, zuren, zout, olie, boomsappen, vogelpoep, insecten... Eveneens hebben wij de geschikte carbon of blackfire folie om onderdelen een nieuwe dimensie te geven.

Een motorkap, vleugel, spiegelkap of volledige wagen... Geen enkel probleem! Wij werken volgens wensen en budget van onze klanten.
Het installeren van de folies verzorgen we handmatig en volgens de regels van de kunst. In 50% van de gevallen werken we met voorgesneden uitvoeringen en de overige 50% werken we op maat van het onderdeel zelf. Dankzij zijn zelfherstellende capaciteiten is onze folie in staat om onder invloed van warmte, fijne krasjes en schuursporen vanzelf te laten verdwijnen.

Kom gerust eens langs in ons center en laat u live overtuigen van deze zeer goede investering, in combinatie met tal van verschillende mogelijkheden. Naast een verbluffend resultaat en een ROI ( Return On Investment) krijgt u 7 jaar garantie op de folie tegen vergeling, loskomen en verzadiging.


Bescherm uw investering en geniet jaren met volle teuge van uw lak en bescherming tegen steenslag!

Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie
Steenslagfolie

een steenslagfolie voor uw wagen?

Contacteer ons meteen